Bestellen en betaalmethodes

Bestellen

Heeft u een wijn gevonden die u wilt bestellen? Doorloop onderstaande stappen om uw wijnen te bestellen. Hulp nodig? Neem gerust contact met ons op!

Stap 1: Belgesto.com account of gast

Bij Belgesto.com heeft u de keuze om bestellingen te plaatsen onder uw eigen persoonlijke klantenaccount of als gast. Het voordeel van een eigen account is dat bij toekomstige bestellingen uw gegevens automatisch worden ingevuld en u eerdere bestellingen kan herzien. Liever geen account? Kies dan voor de optie “afrekenen als gast”.

Stap 2: Factuurgegevens

Vul hier uw gegevens in en het e-mailadres waarop u de factuur van uw bestelling wilt ontvangen.

Stap 3: Afleveradres

Heeft u gekozen voor een alternatief afleveradres? Vul dan bij stap 3 de gegevens in waar het pakket heen gestuurd dient te worden.

Stap 4: Verzendmethode

Wijnen die u bij Belgesto.com heeft besteld, kunnen alleen verzonden worden. Pakketten worden verzonden via PostNL.

Stap 5: Betaalmethode

Uw bestelling kunt u op verschillende manieren afrekenen. Kies bijvoorbeeld voor:

  • iDeal;

  • Creditcard/Visa;

  • Paypal;

  • Bancontact / MisterCash.

Vervolgens kunt u veilig en eenvoudig uw bestelling afronden.

Stap 6: Controle van de bestelling

Als laatste stap krijgt u nogmaals een overzicht van uw bestelling te zien. Controleer uw bestelling goed, als alles naar wens is klikt u op de knop “plaats bestelling”. Uw bestelling is nu doorgezet, waarop wij aan de slag gaan met het verzamelen en verzenden van uw wijnen.

 

Betaalmethodes

Betalen is bij Belgesto altijd veilig in een beveiligde HTTPS omgeving. Je kunt betalen op de volgende manieren:

iDEAL

Met iDEAL kun je direct bij het plaatsen van jouw bestelling de betaling voltooien bij jouw eigen bank. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Bovendien rekenen wij geen extra kosten bij een betaling met iDEAL. Veilig online betalen met iDEAL!

Creditcard (MasterCard/Maestro/Visa)

Je kunt jouw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren. Wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Vanaf het moment van bestellen vindt er een reservering op jouw creditcard plaats. Jouw creditcard wordt vervolgens belast op het moment dat een artikel is verzonden. Wij accepteren Master Card, Maestro en Visa.


Betalen met PayPal

Betaal eenvoudig via PayPal. Een PayPal-rekening kun je gebruiken als digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar je jouw betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. Het enige wat je nodig hebt is jouw e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Op de website van Paypal kun je meer informatie vinden over betalen via PayPal.

Betalen via PayPal doet u als volgt:

  1. Volg alle stappen in de winkelwagen

  2. Kies bij de stap ‘betaalwijze’ voor PayPal.

  3. Je wordt doorgestuurd naar de website van PayPal.

  4. Log in met jouw PayPal account.

  5. Bevestig de betaling.

Bij het gebruik van PayPal brengen wij 4% transactiekosten in rekening.

Bancontact/Mister Cash

Met Bancontact/Mister Cash kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw aankoop bij ons betalen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Je kunt direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Betalingen met Bancontact/Mister Cash gebeurt aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart (net zoals bij een creditcard). Hierbij gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren). De eerste fase verloopt zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten). In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.