Horeca

Belgesto. Italiaans voor ‘een mooi gebaar’. Precies wat deze (Italiaanse) wijnen beloven.

Belgesto Prosecco

In smaak en uitstraling dé concurrent van de bekende Franse bubbels. Ontdek de verfrissende smaken gecombineerd met de chique en karaktervolle uitstraling.

Indien gewenst is elke fles voorzien van een zwart halskettinkje en schildje met daarop de tekst: ‘Belgesto is Italiaans voor mooi gebaar. Geniet van het moment!’

Prosecco fles personaliseren

Altijd al een eigen huismerk willen schenken met uw eigen logo? Dat kan!

Het label aan de voorzijde van de fles kan gepersonaliseerd worden. Er kan een uniek design ontworpen worden, waardoor u een uniek concept biedt aan uw gasten. De mogelijkheden, zoals kleuren, labelvormen e.d. zijn vrijwel onbeperkt.

Interesse? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Belgesto wijnen

Alle wijnen zijn exclusief, kenmerkend, niet met meer van hetzelfde maar met oog voor onderscheid: topkwaliteit. Het moment nóg mooier maken, daar staat Belgesto voor. Ons assortiment bevat kwaliteitswijnen in letterlijk iedere prijsklasse. Wij importeren de wijnen rechtstreeks bij de wijnboer.

Ook een ‘Belgesto’ in persoonlijke aandacht

Die naam staat ook voor de persoonlijke aandacht die wij elke klant willen geven. Aandacht waarbij service vanzelfsprekend is, topservice zelfs.

Alle wijnen van Belgesto zijn op voorraad en snel leverbaar. Uiteraard bezorgen wij de wijn(en) bij u op locatie. Wij zijn actief vanuit Naaldwijk en bezorgen door heel Nederland. U kunt bij ons 24 uur per dag en 7 dagen per week uw bestelling plaatsen.

 

Deelt u mijn enthousiasme? En ziet u ook de mogelijkheden om Belgesto bij u op de kaart verder te laten groeien? Neem gerust contact op!